Mistä on kyse?

Tietoa yrityksille

Tampereen kauppakamari ja sen ICT-valiokunta haluavat olla mukana edistämässä oppilaitosyhteistyötä sekä opiskelijoiden valmistumista ja sitoutua Meillä valmistut -lupaukseen. Kampanjan tarkoitus on mahdollistaa opintojen eteneminen myös työpaikoilla sekä edistää yritysten ja oppilaitosten yhteistyötä. Tavoitteena on kaikkien yhteinen etu: työnantajat saavat päteviä työntekijöitä, opiskelijat tutkinnon ja työkokemusta. Lisäksi oppilaitokset saavat suoritetuista tutkinnoista rahoituksen.

Kampanjaan osallistuminen on yritykseltä julkinen lupaus edistää opiskeluiden maaliin saattamista työpaikoilla. Tapoja tähän on useita; osallistuva yritys voi esimerkiksi tarjota opiskelijoille harjoittelupaikkoja, mahdollisuuden suorittaa opinnot loppuun työn ohessa, tai jotain aivan uutta ja ennenkuulumatonta! Muutamia työelämän esimerkkitarinoita löydät täältä.

Ilmoita yrityksesi mukaan!

Klikkaa kuvaa ja lue lisää kampanjan taustoista!

Tietoa opiskelijoille

Oletko opintojesi kiivaimmassa vaiheessa, mutta samalla kiinnostunut kartuttamaan työkokemustasi? Onko lopputyösi tai harjoittelusi tekemättä, mutta et tiedä missä ne tekisit ja kuinka sovittaisit työssäkäynnin sujuvasti opiskelun kanssa?

Tutustu Meillä valmistut -kampanjan yrityksiin: https://meillavalmistut.com/mukana-olevat-yritykset. Voit myös lukea esimerkkitarinoita opiskelun ja työn yhteensovittamisesta eri yrityksissä tämän sivuston Case-osiossa. Tarinoiden lopusta löydät suorat yhteystiedot case-yritysten yhteyshenkilöille.