Mistä on kyse?

Tietoa yrityksille

Tampereen kauppakamari ja sen ICT-valiokunta käynnistivät vuonna 2019 Meillä valmistut -kampanjan. Mukaan lähteneet yritykset halusivat olla mukana edistämässä oppilaitosyhteistyötä sekä opiskelijoiden valmistumista. Kampanja jatkuu vuonna 2020 ja mukaan ovat tervetulleita kaikkien alojen yritykset!

Kampanjan tarkoitus on mahdollistaa opintojen eteneminen myös työpaikoilla sekä edistää yritysten ja oppilaitosten yhteistyötä. Tavoitteena on kaikkien yhteinen etu: työnantajat saavat päteviä työntekijöitä, opiskelijat tutkinnon ja työkokemusta. Lisäksi korkeakoulut saavat tuloksen tutkintotavoitteisiinsa, kun opiskelija valmistuu määräajassa. Toisellakin asteella valmistuminen suunnitellussa ajassa tarkoittaa säästöjä koulutuskustannuksissa. Lue lisää kampanjan taustoista.

Kampanjaan osallistuminen on yritykseltä julkinen lupaus edistää opiskeluiden maaliin saattamista työpaikoilla. Tapoja tähän on useita; osallistuva yritys voi esimerkiksi tarjota opiskelijoille harjoittelupaikkoja, mahdollisuuden suorittaa opinnot loppuun työn ohessa, tai jotain aivan uutta ja ennenkuulumatonta! Työelämän esimerkkitarinoita löydät täältä. Kampanjaan osallistuminen on maksutonta.

Ilmoita yrityksesi mukaan!

Tietoa opiskelijoille

Oletko opintojesi kiivaimmassa vaiheessa, mutta samalla kiinnostunut kartuttamaan työkokemustasi? Onko lopputyösi tai harjoittelusi tekemättä, mutta et tiedä missä ne tekisit ja kuinka sovittaisit työssäkäynnin sujuvasti opiskelun kanssa?

Tutustu Meillä valmistut -kampanjan yrityksiin: https://meillavalmistut.com/mukana-olevat-yritykset. Voit myös lukea esimerkkitarinoita opiskelun ja työn yhteensovittamisesta eri yrityksissä tämän sivuston Case-osiossa. Tarinoiden lopusta löydät suorat yhteystiedot case-yritysten yhteyshenkilöille.